werkwijze

Echt, puur en een vleugje nostalgie

De mogelijkheden

Een puur sprekend portret van je jezelf, je kinderen om voor altijd aan de muur te hangen. Een Perfect Day serie of jullie liefdesverhaal. De mooiste visuele herinnering aan je zwangerschap of die eerste kwetsbare weken met je nieuwe baby.  De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Ook voor jou bedrijf, een serie beelden  waarin ik je werkwijze, producten of interieur  laat zien.

Ik biedt geen ingekaderde pakketten met bijbehorende vaste prijzen. De enige grens, is wat jij en ik samen bedenken.Elke shoot is uniek, geen shoot is hetzelfde, het is wat jullie (willen) laten zien.

Alle focus op het hele plaatje, betrokkenen, ouders, broertjes en zusjes de connectie en uiteraard jullie verhaal.

Of dat nu het verhaal van jullie als jong gezin, je zwangerschap, ouderschap is of van een overwinning op jezelf die je wilt vieren door het vastleggen van jouw.


NEWBORN & BABY

Newborn,kwetsbaar en nieuw, een fase zo kort maar zo intens. Een wakkere baby of een die veel slaap, met broertjes zusjes papa en mama. De momentjes samen met je kindje, of je kindje alleen in zijn eigen wereldje slapend, kijkend of tijdens een voeding. Deze momenten voor altijd vastgelegd in alle rust, tijd en in stijl.

Mijn Werkwijze

Het eerste contact is de aanvraag en wat volgt is een uitwisseling van ideeën en mogelijkheden. In een kennismakingsgesprek brengen we alle wensen in kaart, prikken we eventueel een datum, nemen we mogelijke locaties door en bespreken we opties voor styling.

 

Op basis hiervan maak ik een voorstel met een bijbehorende prijs.

De startprijs voor een fotoshoot is 200 euro, de uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de invulling van de persoonlijke wensen. 

Na akkoord over het plan, locatie en investering leggen de datum voor shoot vast.

INVESTERING

STYLED SHOOT


Een basic of volledig gestylede shoot, thuis, op locatie of in de studio, 

Om voor iedere klant de wensen zo helder mogelijk te krijgen is contact van belang, daarom plannen we een kennismaking en stemmen de onderlinge wensen met elkaar af.PORTRET SHOOTS OP MAAT

PRIJZEN VANAF 200,-

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal af te nemen beelden en de tijdsinvestering die nodig is om de wensen van de klant te realiseren. De prijs is duidelijk voordat je je definitief groen licht geeft, je hoeft dus niet bang te zijn voor financiële verrassingen achteraf.

KINDERPORTRETTEN

Bij het fotograferen van kinderen gaat het mij om hun onbevangenheid vrijheid en onschuld te laten zijn en zien. Het speelse en het grappige dat is waar ik naar kijk. Door met ze te spelen, ze uit hun tent te lokken maar vooral door ze zichzelf te laten zijn. 

EXTRA


Picture Perfect stijlboek

Een collectie van kleding, stoffen en props om een beeld mee aan te kleden. Vintage georiënteerde unieke stuks voor baby's, kinderen en volwassenen,  van grote jurken tot zachte stoffen. Een collectie waar de klant gebruik van kan maken voor elke shoot.

ZWANGERSCHAP

Een zwangere vrouw fascineert keer op keer, de kracht de glans,  de schoonheid van nieuw leven geven. Een fotoshoot op een mooie locatie, thuis of in de studio altijd op zoek naar het mooiste licht om jou en je zwangerschap nooit meer te vergeten. 

Met keuze uit de collectie van jurken doeken en kleding.

COMBIPAKKET

Alle shoots kunnen gecombineerd worden. Samen maken we een plan op maat. Ook op locatie naar dat ene speciale plekje met die mooie herinneringen of dat mooie licht. Een plek waar ze lekker kunnen spelen of relaxen. In ieder geval waar ze lekker zichzelf kunnen zijn.

FAMILY

Je gezin, liefdeskoppels, de familie, broers en zussen, vastleggen op een mooie locatie, lekker thuis of in de studio.

Iedereen in zijn eigen doen en laten, samen spelen, stoeien, knuffelen of gewoon zijn.

Deze mooie momenten worden onvervangbaar.

Het vastleggen van de dynamiek tussen jullie, de liefde de vriendschap de verwantschap en de genegenheid. Of het nu om 2 of 20 personen gaat, er gebeurt altijd wel iets, ik ben er om te aanschouwen en begeef me in jullie omgeving om juist die mooie momenten te vangen.

A PERFECT DAY

 

Een gewone dag, een als alle anderen, maar toch zo bijzonder, want vandaag is A Perfect Day.

Een paar uur meedraaien in jullie gezin, op je werk, de klas en alle de vanzelfsprekende momenten vastleggen.

Bij een Perfect Day shoot gaat het niet alleen om die eerste keren maar om die hele gewone momenten, van ruziende broertjes tot een vloer vol hagelslag. Niets bijzonders maar toch zo bijzonder. Want dit is waar picture perfect juist om draait.

A Perfect day shoot kan ook in een bijzondere periode van bijvoorbeeld de kraamtijd. Deze tijd laten vastleggen voordat het routine wordt, de geboorte van een nieuw gezin, met alles wat daarbij hoort. 

Het kinderkamertje, de broertjes en zusjes en de maaltijden. Het eerste badje, of het tweede, derde of vierde.....

Maar ook die eerste keer naar buiten, het consultatie buro of al die andere gewone dingen in een speciale periode van jullie leven.

KLANTEN

Ik werk zowel voor particulieren als voor bedrijven en de media. Voor mamaglossy Fabulous Mama verzorg ik  maandelijks de reallife reportage .

Vooral zwangeren en jonge gezinnen weten hun weg naar mij te vinden, en in navolging daarvan

ondernemers in de geboortezorg, zoals lactatiekundigen en doula’s.

 

Een andere grote passie is interieur en mode, en dit zie je dan ook terug in mijn eigen werk en opdrachten voor mode/kunstuitingen als fashion challenges waarbij jonge ontwerpers ambacht, mode en kunst laten samenkomen.

KARAKTER PORTRET

Portretten voor verschillende doeleinden, die pakkende foto voor je website, profielfoto of een mooi liefdevol portret voor je geliefde.Een modelfotoshoot voor je portfolio.

Waarom zou ik je mogen leren kennen en wat wil jij laten zien van jezelf.

Jou laten zien zoals je bent, wat en hoe  je doet, wat beweegt jou, wat zijn je passies je blokkades, je persoonlijkheid en wat wil jij uitdragen; zelfstandigheid, kracht, kwetsbaarheid maar ook onzekerheid. In elk persoon schuilt een schoonheid een kracht. 

ziggy

Special projects

Insight-out

Storytelling

De Jurk

Interieur Fotografie

Prijzen op aanvraag

 

 Interieur Adviezen, Styling & Setdressing

Aparte webpagina onder constructie