Close up

COME CLOSER

info@pictureperfectliving.nl


06-53287886


Bezoek ook mijn facebook en volg mij op Instagram


Tabitha van Duin

 

My Story - THE ART OF OBSERVATION

Iets over mij:  Tabitha, gepassioneerde fotografe, moeder van 3 prachtige dochters, wonend aan de kust van Noord Holland, waar ik denk en leef in beelden, en die beelden wil ik graag met jullie delen. 

Mijn passie voor fotografie en vormgeving begon al op jonge leeftijd.

Thuis waren we altijd bezig met het maken van mooie plaatjes, vooral mijn moeder en zus  loreerden daarin. Rond mijn 14e had ik door dat ik het ook kon, plaatjes maken. Wat zij deden met textiel en in 3D, deed ik plat, door te tekenen en te fotograferen. Waar veel leeftijdsgenoten nog geen idee hadden wat ze later wilden gaan worden, wis ik het zeker: fotograaf. Al met al heeft het tot ergens in mijn veertigse geduurd voordat ik mezelf ‘fotograaf’ durfde te noemen.  Het waarom is een verhaal op zich en vertaald zich in mijn vrije werk. Via een omweg ben ik dus toch precies daar terecht gekomen waar ik moest zijn en is Picture Perfect Living ontstaan. Een bedrijfsnaam met een twist, want het ‘perfecte plaatje’ loslaten geeft je juist vleugels. Het is leven is waardevol en prachtig, juist door die krasjes en scheurtjes.POST/BEZOEKADRES:

 

Händelstraat 4

1901 VA Castricum

 

 

EMAIL:

 

info@pictureperfectliving.nl

 

 

PHONE:

 

00 31 (0)6 53287886


KVK 71580948

BTW nummer: NL002066147B38

 

 
 
 
 

Al tijdens mijn middelbare schooltijd was het voor mij duidelijk, ik zou fotograaf worden. Wat fijn dat je op je 15e al zo goed weet wat je wilt en wat toen een makkelijke keuze leek, werd toch een iets langere weg.


Na  het behalen van mijn middelbareschooldiploma startte ik vol enthousiasme aan mijn opleiding fotografie aan de Kunstacademie. In de 3 jaar dat ik fotografie studeerde heb ik mijn manier van kijken, gevoel voor vorm, beeld en compositie sterk ontwikkeld maar bleef zoeken naar de juiste vorm voor mij om hiermee verder te gaan. 


Een wereldreis en wat andere omzwervingen bracht me in de fotografie niet wat ik wilde, maar zelfstandigheid was wat ik nodig had en zo maakte ik de keuze om voor zekerheid te gaan en  kwam ik terecht bij een werkgever die mij kansen gaf, ver weg van het creatieve vak die ik ambieerde, maar waar ik wel ook andere sterke eigenschappen heb leren kennen en verder heb kunnen ontwikkelen. 

Dus een huis, een gezin en en een huis verder, werk ik nog steeds bij dezelfde werkgever, maar heb ik ook de stap gezet om naast het drukke leven van gezin en vaste baan mijn droom na te jagen.


En dat is het maken van beelden en het vertellen en uitdragen van een verhaal, dat van jou en dat van mij.


Mag ik ook jouw verhaal vertellen? neem geheel vrijblijvend contact op dan maken we samen van een idee een plan en een prachtig tijdloos eindresultaat, een fotoserie om naar terug te kijken of dat ene beeld dat jou verhaal verteld.

WANTED

Avallabe for portfolio shoots, agains reduced tariff.  ask for options

Families for Portfolio Shoots regarding Birth Photography & Weddings

 

To complete my portfolio i am looking for families who would like to have me photographing your Birthstory or Weddingday.

Because its a portfolio shoot Lower tariffs will be charged. 

only Requirement is the use of my selection of images for Website & Social Media & promotional activities

GET  IN TOUCH