Close up

COME CLOSER

 
 
 
 

HOURS OF VISITING

 

Monday - Friday: 9.30am - 6pm

 

Saturday: 10:30am - 5pm

 

Closed: Sunday, Public holidays

 

POST/BEZOEKADRES:

 

Händelstraat 4

1901 VA Castricum

 

 

EMAIL:

 

info@pictureperfectliving.nl

 

 

PHONE:

 

00 31 (0)6 53287886


KVK 71580948

BTW nummer: NL002066147B38

 


Het vastleggen van mooie momenten en mooie mensen, zoals ik ze graag en een verhaal verhaal vertellen met beeld. Jouw verhaal of mijn verhaal vertaald naar mooie beelden.

Ik ben Tabitha een gepassioneerde fotografe wonend in een dorpje aan de kust in Noord Holland,  ik denk en leef in beelden, en die beelden wil ik graag met jullie delen.

Mijn passie voor fotografie en design begon al op jonge leeftijd, ik wist al vroeg dat ik fotografe wilde worden. Dat het uiteindelijk tot mijn 44e moest duren voor ik me ook echt fotografe durfde te noemen had dan ook meer met de loop van het leven te maken dan met een gelouwerde passie.

En zo onstond na een lange weg ineens Picture Perfect Living.

Die naam die dien je met een knipoog te nemen, want juist die imperfecte momenten maken het leven perfect, je moet ze alleen wel zien.

Dus welkom in de wereld zoals ik die zie, wat ik zie in jou, in je kinderen in je gezin, je huis of in je leefomgeving.

Vastleggen zoals mensen zijn, met het mooiste licht, comfortabel, stijlvol, puur, eigenzinnig en creatief met een vleugje nostalgie.


Ik wil je leren kennen en zien wat je beweegt,wat is je kracht en wat zijn je drempels, kinderen laten spelen en laten zijn, ongedwongen zonder poespas.


En die momenten zijn overal, tijdens een wandeling in het bos met een prachtige lucht of die kleine (of grote) momenten thuis.


 


Al tijdens mijn middelbare schooltijd was het voor mij duidelijk, ik zou fotograaf worden. Wat fijn dat je op je 15e al zo goed weet wat je wilt en wat toen een makkelijke keuze leek, werd toch een iets langere weg.


Na  het behalen van mijn middelbareschooldiploma startte ik vol enthousiasme aan mijn opleiding fotografie aan de Kunstacademie. In de 3 jaar dat ik fotografie studeerde heb ik mijn manier van kijken, gevoel voor vorm, beeld en compositie sterk ontwikkeld maar bleef zoeken naar de juiste vorm voor mij om hiermee verder te gaan. 


Een wereldreis en wat andere omzwervingen bracht me in de fotografie niet wat ik wilde, maar zelfstandigheid was wat ik nodig had en zo maakte ik de keuze om voor zekerheid te gaan en  kwam ik terecht bij een werkgever die mij kansen gaf, ver weg van het creatieve vak die ik ambieerde, maar waar ik wel ook andere sterke eigenschappen heb leren kennen en verder heb kunnen ontwikkelen. 

Dus een huis, een gezin en een nieuw huis verder werk ik nog steeds bij dezelfde werkgever. Niet altijd helemaal op mijn plek maar wel lekker vertrouwd.

Het maken van mooie plaatjes bleef ik doen maar dan vooral in mijn eigen huis, in de vorm van interieurvormgeving en styling en plaatjes schieten van mijn mooie dochters.


Tot het moment van besef dat ik ook naar mijn eigen wil en wensen moest gaan luisteren, mijn werkgever zou mij niet altijd trouw blijven. En dus kocht ik van mijn 15 jaar jubileum bonus een nieuwe digitale camera, maakte mijn puberdochter een Instagram account voor me aan en zo had ik een stok achter de deur om die plaatjes te blijven maken en belangrijker; ze te  durven delen.


En dat delen dat maakte dat ik er nog meer plezier in kreeg en mensen begonnen op mijn beelden te reageren. Nu blijk ik geen social media goeroe en heb ik geen florerend IG account met duizenden volgers, maar dat is ook niet mijn doel.

Mijn beelden werden gezien, en ik kreeg steeds meer zelfvertrouwen, dit opende deuren naar fotowerk in opdracht. Zo ging in volledig buiten mijn comfort zone op bezoek bij mensen die ik nog nooit gezien had om ze vast te leggen met mijn grote vriend, de camera. Mijn werk werd gepubliceerd en Picture Perfect Living was een feit.


Ben je getriggerd door mijn visie en heb je interesse in een fotoshoot neem dan geheel vrijblijvend contact op via een email, whatsapp, of het onderstaande contactformulier of bel me even. Geheel vrijblijvend plannen we dan een kennismaking in waarin jullie je wensen kenbaar kunnen maken.


Let me get to know you !!!tabithavduin@tiscali.nl


06-53287886


Bezoek ook mijn facebook en volg mij op Instagram
info@pictureperfectliving.nl


06-53287886


Bezoek ook mijn facebook en volg mij op Instagram


Tabitha van Duin

 

My Story - THE ART OF OBSERVATION

WANTED

Avallabe for portfolio shoots, agains reduced tariff.  ask for options

Families for Portfolio Shoots regarding Birth Photography & Weddings

 

To complete my portfolio i am looking for families who would like to have me photographing your Birthstory or Weddingday.

Because its a portfolio shoot Lower tariffs will be charged. 

only Requirement is the use of my selection of images for Website & Social Media & promotional activities

GET  IN TOUCH