Portretten

 

life is not

picture perfect

people are perfect as the face telling you things

make you feel

making memories

may we never loose our wonder


Wat ik het liefst doe is een verhaal vertellen met beeld, een enkel gestileerd beeld of een hele serie van een moment uit het leven.Ik heb een fascinatie voor nieuw leven, het ouderschap en bijzondere eigen verhalen hoe klein of groot dat verhaal ook is, hoe je in het leven staat, welke drempels je hebt moeten overgaan. Bij mij hoeft niemand zich anders voor te doen als ie is. Je boeit mij door precies te zijn zoals je bent.

Mijn stijl

 

Puur, met een tikje nostalgie en een voorliefde voor vintage kleuren, lijnen, kleding en interieurs; dat is de stijl waaraan je mijn beelden kunt herkennen.  ‘Echt’ kan als een holle frase klinken, voor mij is het de essentie bij alles wat ik doe. Geen maskers, geen standaard gestileerd plaatje dat het goed doet op sociale media, maar verhalende beelden waarbij jij na 10, 20 of 50 jaar nog steeds zegt: ‘ja, dat was ik.’

 

Iedereen heeft een verhaal dat de moeite waard is om te vertellen. Wat is de jouwe? En welke stijl, aankleding en locatie passen daarbij? Een aandachtige zoektocht zonder haast, met voldoende tijd om elkaar te leren kennen. Stoppen doen we pas als ons doel bereikt is; een fotoshoot waar je met een warm gevoel op terugkijkt en een serie foto’s die precies dát hebben vastgelegd waarop je hoopte. Geen trukendoos of vaste recepten; elke fotoshoot uniek en op maat afgestemd op jouw wensen en behoeften.